concreet en praktijkgericht

 

 

 

 

Even voorstellen


Linda Waanders
Ik zie het leven als een ervaringsweg met volop keuzemogelijkheden. Ik deel graag mijn ervaring om zo anderen te ondersteunen in hun ontwikkeling.

Mijn weg liep via het conservatorium naar de Pabo. Werken met kinderen en hun leerkrachten boeide mij. Daarom maakte ik de keuze directeur te worden.

Na 9 jaar besloot ik verder te gaan als interim-directeur. De afgelopen jaren werkte ik op veel verschillende scholen, met evenveel verschillende vraagstukken. Het is iedere keer een leuke puzzel om te ontdekken waar de kansen liggen voor duurzame verbetering. Deze ervaring zet ik ook in bij mijn advisering.

In de praktijk zie ik veel ineffectieve gedragspatronen. De achtergrond daarvan boeit mij. NeuroLinguÔstisch Programmeren (NLP) en familie- en organisatieopstellingen vormen de basis van de coaching.

Sinds 2009 zet ik mijn kwaliteiten ook in voor de ontwikkeling van mensen en organisaties in IndonesiŽ. Op Flores werk ik samen met een stichting met 80 basisscholen. Onze inzet is: onderwijskwaliteit. Het is een prachtervaring om daar met de mensen te leven en te werken!